Card virtual Revolut

Card virtual Revolut

Revolut pune la dispoziția clienților carduri de debit virtuale gratuite. Poți aplica pentru un card virtual în aplicația Revolut, la rubrica “Carduri”

Apoi selectează ‘Virtual Card’:

pentru un card virtual

Nu ai nevoie de un card de debit Revolut fizic pentru a aplica pentru un card de debit virtual.

Ar trebui să utilizezi un card de debit virtual dacă, de exemplu, dorești să plătești pe un site/webshop cu care nu ești familiarizat sau de care nu ești sigur sau dacă vrei să te abonezi la ceva și te temi că nu vei putea anula cu ușurință.

Fiecare plan Revolut poate avea maximum 20 de carduri virtuale active și pot fi create 2 carduri virtuale la fiecare 30 de zile (deci nu poți crea 10 carduri virtuale deodată, de exemplu). Revolut explică aici cum se face acest lucru.

Poți alege între două tipuri de carduri virtuale:

Reutilizabile: un card virtual de tip MasterCard sau Visa cu aceleași detalii ale cardului:

Reutilizabile Revolut card virtual

Poți folosi acest card virtual pentru a plăti abonamente lunare (de exemplu, Netflix, HBO Go, hosting, software etc.). De asemenea, poți stabili o limită de cheltuieli lunare pentru acest card. Faptul că este Visa sau Mastercard variază în funcție de experiența mea, dar nu cred că are importanță, deoarece ambele tipuri de carduri sunt acceptate pe site-uri web și în magazine.

De unică folosință: un card virtual de tip Visa ale cărui detalii pot fi modificate:

De unică folosință Revolut virtual card

Acesta este un card bancar virtual ale cărui detalii se modifică după fiecare plată. Așadar, de exemplu, nu îl folosești pentru a plăti servicii care au o deducere lunară de taxe pe card și pe care cu siguranță vei dori să le plătești.

Poți crea doar unul dintre aceste carduri și, bineînțeles, nu îl poți configura în Google Wallet sau Apple Pay, deoarece datele cardului se schimbă la fiecare plată.

Asigură-te în primul rând că ești un cumpărător conștient și nu te lăsa păcălit de escrocheriile online, cum ar fi ofertele de produse foarte ieftine. Se întâmplă adesea să poți obține un produs popular, de marcă, la un preț mult mai mic decât cel real, la o zecime din preț, și să ajungi să te înscrii la un serviciu de abonament, furnizând detaliile cardului tău (nu vei primi niciodată produsul, desigur). În acest caz, nici măcar un card virtual unic nu te va salva, deoarece serviciul de abonament le poate permite să deducă suma de mai multe ori în viitor (și o vor face). În acest caz, contactează serviciul clienți Revolut și semnalează cazul, astfel încât să poată opri alte taxe…

Pot să plătesc cu un card virtual Revolut într-un magazin?

Cardurile de debit virtuale Revolut pot fi adăugate la Google Wallet și Apple Pay, astfel încât să poți plăti în magazin cu telefonul sau smartwatch-ul tău. Dar este posibil ca terminalul de carduri să te solicite în continuare un card fizic, caz în care nu îl vei putea folosi.

Pot retrage numerar cu un card de debit virtual?

Este posibil să găsești bancomate care îți permit să retragi numerar prin atingere folosind un card de debit. Cu toate acestea, feedback-ul arată că aceste ATM-uri nu permit retrageri de numerar fără un card fizic. Cu alte cuvinte, bancomatele permit retrageri prin contact cu propriile carduri sau cu o aplicație proprietară conexă, dar numai metoda cardului fizic pentru cardurile emise de alte bănci “străine”.

Dacă primesc o rambursare în numerar pe cardul meu virtual, dar acesta nu mai există, voi primi în continuare rambursarea?

Da. Chiar dacă cardul tău virtual de debit nu mai există, tot ceea ce ai cumpărat anterior cu acesta va fi rambursat în soldul tău corespunzător în monedă străină.

Plata Revolut NFC – Plata Revolut prin telefon

Dacă ai NFC pe smartphone și/sau smartwatch, îl poți folosi cu cardurile fizice și virtuale Revolut pentru NFC, adică plata fără contact.

Pe telefoanele cu Android, îți poți configura cardul Revolut folosind Google Wallet (fostul Google Pay), în timp ce pe telefoanele cu iOS (Apple – iPhone) îți poți configura cardul Revolut folosind aplicația Apple Pay.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.