Plan Revolut Plus

Revolut Plus

Cât costă planul Revolut Plus?

Poți alege între plăți lunare și anuale.

Dacă plătești lunar, costă 14,99 RON/lună.

Dar dacă plătești pentru un an într-o singură plată, beneficiezi de o reducere, astfel că plătești 149,99 RON/an.

Ce se întâmplă dacă vrei să anulezi planul Plus în decurs de 1 an?

Este important aici, ca și în cazul celorlalte planuri cu plată Revolut, să te abonezi la acest serviciu pentru un an, indiferent dacă alegi să plătești lunar.

Acest lucru înseamnă că ai o perioadă de loialitate de un an. Poți anula planul de plată timp de 14 zile de la activarea acestuia, fiindu-ți rambursată taxa de plan (indiferent dacă ai plătit pentru o lună sau un an), dar dacă ai comandat cardul și acesta a fost trimis, se va deduce taxa de livrare.

După 14 zile, dacă vrei să renunți și optezi pentru plata lunară, va trebui să plătești două luni de taxe de plan (un fel de penalizare) și poți folosi planul Plus până la sfârșitul lunii, după care planul tău va reveni la cel pentru care ai optat.

Câte pot schimba pe lună fără taxă?

Planul Revolut Plus (precum și planul Revolut Standard, gratuit) are o cotă lunară pentru schimbarea gratuită. Pe lună, la fiecare 30 de zile, 5000 RON sau echivalentul în altă monedă.

Astfel, poți schimba 5000 RON într-o zi lucrătoare fără ca Revolut să îți perceapă o taxă de conversie. Dacă depășești 5000 RON, va trebui să plătești un comision de 0,5%.

În weekend, pentru toate planurile Revolut (inclusiv toate planurile cu plată), vei fi taxat cu 1% la schimb.

Cu toate acestea, dacă depășești limita lunară gratuită, în weekenduri vei fi taxat cu 1,5% pentru schimbul valutar în planul Plus.

De asemenea, este considerat schimb dacă nu faci un schimb valutar în aplicația Revolut, dar plătești în euro cu cardul Revolut în weekend, de exemplu, dar nu ai suma de plată în soldul tău Revolut în euro și astfel Revolut va deduce un comision suplimentar de 1% din soldul tău în lei românești.

Comisioane de transfer între utilizatorii Revolut:

Gratuit. Utilizatorii Revolut își pot trimite gratuit între ei diferite valute.

Taxa de transfer în euro în monedă străină:

Poți transfera gratuit euro din soldul tău în euro de la Revolut către conturi bancare în euro în valută străină din țările SEPA, iar Revolut îți va transfera suma în câteva secunde, dacă banca destinatară o poate procesa rapid, suma poate ajunge în câteva secunde, dar acest lucru depinde de banca destinatară.

Poți verifica pagina cu comisioanele planului Revolut Plus aici.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

Așa cum am mai scris, există limite/cuantumuri în fiecare lună/30 de zile, pentru retrageri, când Revolut nu percepe comision până la o anumită sumă.

DAR, aceste sfârșituri de lună sunt unice pentru toată lumea, setate la data înregistrării. Poți verifica oricând acest lucru în aplicație pentru a vedea când este sfârșitul de lună și cât de mult mai poți retrage sau retrage numerar gratuit într-o anumită lună.

Îl poți verifica aici:

  1. Conectează-te la aplicația Revolut și mergi/apasă pe pictograma circulară din stânga sus.
  2. Apoi selectează ‘Plan’.
  3. Selectează ‘Retragerea de la bancomat’ sau ‘Schimb valutar’ și apoi vei vedea ziua lunii care se transformă (‘Data limită de reîmprospătare: ‘).

Ce este inclus în planul Revolut Plus?

Retrageri de numerar gratuite:800 RON / limită lunară sau până la 5 retrageri (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)
Comision de livrare gratuită pe cardul tău:Da, cu livrare standard.
Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri):Până la 5000 RON pe lună – 0,5% comision în weekend pentru schimb valutar.
Serviciu clienți prioritar non-stop:Da
Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile):Limita anuală de 1.000 de lire sterline.
Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare):Da
Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan):Nu
Crearea unui cont Revolut Junior (<18):Pentru 2 copii.
Caracteristici exclusive Revolut Junior:Da
Comision cripto:1,49 %.

În plan sunt incluse câteva servicii suplimentare de protecție/asigurare, despre care nu am experiență personală și nu știu cât de ușor este în practică să obții o rambursare.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.