Plan Revolut Metal

Revolut Metal

Cât costă panul Revolut Metal?

Puteți alege între plăți lunare și anuale.

Dacă plătești lunar, costă 54,99 RON/lună.

Dar dacă plătești pentru un an într-o singură plată, beneficiezi de o reducere, astfel că plătești 500 RON/an.

Ce se întâmplă dacă dorești să anulezi planul Metal în termen de 1 an?

Este important aici, ca și în cazul tuturor celorlalte planuri cu plată Revolut, să te înscrii pentru acest serviciu pentru un an, indiferent dacă alegi să plătești lunar.

Acest lucru înseamnă că ai la dispoziție o perioadă de loialitate de un an. Poți anula planul de plată timp de 14 zile după activarea acestuia, fiindu-ți rambursat costul planului (indiferent dacă ai plătit pentru o lună sau pentru un an), dar dacă ai comandat cardul de debit Metal și acesta a fost trimis, ți se va reține taxa de livrare.

După 14 zile, dacă vrei să renunți și să optezi pentru plata lunară, va trebui să plătești 2 taxe lunare (un fel de penalizare) și vei putea folosi planul Metal până la sfârșitul lunii, după care planul tău va reveni la cel pe care l-ai anulat.

Ce înseamnă schimbarea nelimitată, fără comisioane?

Așadar, unul dintre cele mai importante extraopțiuni din planul Revolut Metal este faptul că poți schimba valutele fără comision în timpul săptămânii, iar comisionul de 1% rămâne același în weekend. În plus, suma de bani care poate fi retrasă de la bancomat fără comision este mai mare, 3000 de lei la fiecare 30 de zile sau echivalentul în alte valute.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

Așa cum am mai scris, există limite/cuantumuri în fiecare lună/30 de zile, pentru retrageri, când Revolut nu percepe comision până la o anumită sumă.

DAR, aceste sfârșituri de lună sunt unice pentru toată lumea, setate la data înregistrării. Poți verifica oricând acest lucru în aplicație pentru a vedea când este sfârșitul de lună și cât de mult mai poți retrage sau retrage numerar gratuit într-o anumită lună.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

  1. Conectează-te la aplicația Revolut și mergi/apasă pe pictograma circulară din stânga sus.
  2. Apoi selectează ‘Plan’.
  3. Selectează ‘Retragerea de la bancomat’ sau ‘Schimb valutar’ și apoi vei vedea ziua lunii care se transformă (‘Data limită de reîmprospătare: ‘).

Comisioane de transfer între utilizatorii Revolut:

Gratuit. Utilizatorii Revolut își pot trimite gratuit între ei diferite valute.

Taxa de transfer în euro în monedă străină:

Poți transfera gratuit euro din soldul tău în euro de la Revolut către conturi bancare în euro în valută străină din țările SEPA, iar Revolut îți va transfera suma în câteva secunde, dacă banca destinatară o poate procesa rapid, suma poate ajunge în câteva secunde, dar acest lucru depinde de banca destinatară.

Poți verifica pagina cu comisioanele planului Revolut Metal aici.

Cashback (rambursări)

În Europa primești 0,1% cashback la plățile cu cardul, în afara Europei 1%. Suma cashback-ului este colectată într-un seif separat. Pentru mai multe informații despre cashback, consultați articolul meu din această secțiune.

Revolut Metal, atenție la retragerea de numerar cu un card metalic!

Dacă te abonezi la planul Revolut Metal, ai opțiunea de a solicita gratuit un card de debit metalic de 18 grame (opțional). Apropo, dacă ai avut un alt plan Revolut înainte și ai primit acolo un card de debit normal din plastic și apoi ai trecut la planul Metal, acel card de debit va funcționa, îl vei vedea în aplicație.

Așa că dacă folosești cardul de debit metalic mai greu de la bancomatele mai vechi, s-ar putea să ți se blocheze, să fie înghițit, pe care îți va fi greu să îl recuperezi după aceea. Așa că, pentru bancomatele mai vechi, este o idee bună să folosești un card de plastic.

Ce este inclus în planul Revolut Metal?

Retrageri de numerar gratuite:3000 RON (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)
Comision de livrare gratuită pe cardul tău:Da, cu livrare rapidă.
Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri):Nelimitat – comision de 1% perceput în weekend pentru schimb valutar
Serviciu clienți prioritar non-stop:Da
Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile):Limita anuală de 10.500 de lire sterline.
Cashback pentru plățile cu cardul (0,1% în Europa și 1% în afara Europei):Da
Protecție pentru bilete (puteți obține o rambursare de până la 1.000 de euro pe an pentru bilete răscumpărate pentru evenimente ratate):Da
Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare):Da
Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan):Da
Așteptări premium gratuite cu SmartDelay (pentru zborurile întârziate cu cel puțin 1 oră):Disponibil pentru tine și 3 prieteni.
Asigurarea bagajelor și a întârzierii zborului:Da
Franșiză pentru închirierea unei mașini (pentru 31 de zile de călătorie):Da
Crearea unui cont Revolut Junior (<18):Pentru 5 copii.
Caracteristici exclusive Revolut Junior:Da
Comision cripto:0,99 %.
Plan Plus NordVPN, abonament Headspace, abonament Freeletics Coach, abonament SleepCycle Premium, acces digital Financial Time Standard, WeWork: 1 intrare pe lună, abonament Picsart Gold, abonament ClassPass: 10 credite pe lună, abonament Tinder GoldDa

În plan sunt incluse multe servicii suplimentare de protecție, despre care nu am experiență personală și despre care nu știu cât de ușor este în practică să fii rambursat.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.