Planuri Revolut

Planuri Revolut

Cu Revolut, o persoană fizică poate alege din 5 planuri Revolut personale diferite.

Planul standard: gratuit

Planul Plus: plătit

Planul Premium: plătit

Planul Metal: plătit

Planul Ultra: plătit

Dacă faci clic pe oricare dintre planurile de mai sus, se va deschide un articol despre planul respectiv cu mai multe informații.

Există alte taxe pentru planul Standard gratuit?

Niciuna, dacă nu ai nevoie de un card de debit fizic.

Planul în sine nu are taxe lunare sau anuale.

Nu trebuie să comanzi un card Revolut fizic, dar dacă o faceți, primul card este gratuit, dar va trebui să plătești pentru livrare (25 RON). După aceea, cardul nu are alte comisioane, nici o taxă anuală.

Cu planul Standard, poți schimba gratuit până la o anumită sumă pe lună, peste care se percepe o taxă. Există, de asemenea, o limită lunară/lună gratuită pentru retragerile de numerar.

În plus, există câteva lucruri pentru care limita este mai mică decât în cazul planurilor cu plată, dar poți găsi toate informațiile despre planul Standard în acest articol.

La ce ar trebui să fii atent cu planurile de plată Revolut?

Informații importante, pentru că mulți oameni înțeleg greșit acest lucru!

Cu planurile de plată Revolut plătești pentru 1 an în avans! Este adevărat, ai două opțiuni de plată. Poți plăti în avans lunar și poți plăti în avans și pentru un an (primești o reducere la plata forfetară anuală și va fi mai ieftină decât dacă plătești lunar).

Așadar, dacă plătești lunar și decizi să anulezi în decurs de 1 an, va trebui să plătești un fel de penalitate, care reprezintă cele două taxe lunare ale planului și chiar și pentru planurile mai scumpe îți pot percepe ceva pe card, dar înainte de a anula, aplicația îți va spune exact cât ar trebui să plătești…

Așadar, abonarea la un plan lunar este o opțiune, dar legi serviciul pentru 1 an (ca un abonament de telefonie mobilă, de internet).

Cum poți reveni la un plan Revolut Standard gratuit?

Este important de reținut că, dacă o sa abonesti la un plan de plată Revolut, vei fi abonat timp de 1 an, chiar dacă plătești lunar, este doar o opțiune de plată. Dacă dorești să anulezi înainte de 1 an și să treci la planul Standard gratuit, există de obicei o penalizare de 2 luni și este posibil să ți se perceapă o taxă, dar aceasta va fi tipărită de aplicație înainte de a anula.

În aplicație, mergi la pictograma circulară din stânga sus, la profilul tău, selectezi “Plan”, apoi apăsa “Gestionează” și apoi “Schimbă” în partea de jos. Apoi, în partea de jos va scrie ‘Treci la Standard’, apasă pe asta și apoi parcurge procesul.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.