Plan Revolut Ultra

Revolut Ultra

Cât costă planul Revolut Ultra?

Poți alege între plăți lunare și anuale.

Dacă plătești lunar, ar fi 260 RON/lună.

Însă, dacă îl plătești într-un an, beneficiezi de o reducere, astfel că te va costa 2640 RON/an.

Pentru planul Ultra, Revolut nu cere un an (ca alte planuri de plată), ci minim 6 luni, fără penalizări. Asta înseamnă că, dacă te abonezi la planul Ultra și renunți în termen de 6 luni, ți se va rambursa taxa pentru cardul de platină pe care l-ai comandat.  Aplicația îți va spune suma exactă pe care va trebui să o plătești pentru anularea anticipată.

Poți găsi comisioanele pentru planul Ultra pe pagina Revolut aici.

Cum este planul Ultra de lux și diferit de alte planuri de abonament?

În afară de faptul că unele limite sunt mai mari, planul Revolut Ultra include mai multe servicii și caracteristici care nu sunt disponibile în alte planuri de plată Revolut.

Există, de asemenea, un tabel la sfârșitul articolului care include totul.

Asistență telefonică: Toate celelalte planuri Revolut oferă doar asistență prin chat, dar Ultra vine acum cu o linie de asistență în limba engleză disponibilă 24 de ore pe zi.

Acces nelimitat și gratuit la saloanele de aeroport: acces gratuit la peste 1.400 de saloane de aeroport din întreaga lume pentru utilizatorii planului Ultra, inclusiv mâncare și băuturi gratuite în timpul șederii.

Rambursări pentru anulări efectuate din orice motiv: Sunt disponibile rambursări pentru bilete de avion, bilete de tren, cazare, evenimente până la un maxim de 5.000 de euro, în cazul în care anulați din orice motiv (dar există anumite condiții pentru acest lucru, care pot fi găsite în CGC).

Ce înseamnă schimbarea nelimitată, fără comisioane?

Așadar, unul dintre cele mai importante extraopțiuni din planul Revolut Ultra este faptul că poți schimba valutele fără comision în timpul săptămânii, iar comisionul de 1% rămâne același în weekend. În plus, suma de bani care poate fi retrasă de la bancomat fără comision este mai mare, 3000 de lei la fiecare 30 de zile sau echivalentul în alte valute.

Cashback (rambursări)

În Europa primești 0,1% cashback la plățile cu cardul, în afara Europei 1%. Suma cashback-ului este colectată într-un seif separat. Pentru mai multe informații despre cashback, consultați articolul meu din această secțiune.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

Așa cum am mai scris, există limite/cuantumuri în fiecare lună/30 de zile, pentru retrageri, când Revolut nu percepe comision până la o anumită sumă.

DAR, aceste sfârșituri de lună sunt unice pentru toată lumea, setate la data înregistrării. Poți verifica oricând acest lucru în aplicație pentru a vedea când este sfârșitul de lună și cât de mult mai poți retrage sau retrage numerar gratuit într-o anumită lună.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

  1. Conectează-te la aplicația Revolut și mergi/apasă pe pictograma circulară din stânga sus.
  2. Apoi selectează ‘Plan’.
  3. Selectează ‘Retragerea de la bancomat’ sau ‘Schimb valutar’ și apoi vei vedea ziua lunii care se transformă (‘Data limită de reîmprospătare: ‘).

Cu Revolut Ultra, cardul cu acoperire de platină, fiți atenți când retrageți numerar!

Dacă te abonezi la planul Revolut Ultra, ai opțiunea de a solicita gratuit un card cu acoperire de platină (opțional). În caz contrar, dacă ai avut un alt plan Revolut înainte și ai primit acolo un card de debit normal din plastic și apoi ai trecut la planul Ultra, acel card de debit va funcționa, îl vei vedea în aplicație.

Așa că, folosind cardul de debit mai greu, cu acoperire de platină, de la bancomatele mai vechi, s-ar putea să ți se blocheze, să se înghită, pe care îți va fi greu să le recuperezi după aceea. De aceea, pentru bancomatele mai vechi, este indicat să folosiți un card de plastic.

Ce este inclus în planul Revolut Ultra?

Retrageri de numerar gratuite:7500 RON (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)
Comision de livrare gratuită pe cardul tău:Da, cu livrare rapidă.
Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri):Nelimitat – comision de 1% perceput în weekend pentru schimb valutar
Serviciu clienți prioritar non-stop:Da
Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile):Limita anuală de 10.500 de lire sterline.
Cashback pentru plățile cu cardul (0,1% în Europa și 1% în afara Europei):Da
Protecție pentru bilete (puteți obține o rambursare de până la 1.000 de euro pe an pentru bilete răscumpărate pentru evenimente ratate):Da
Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare):Da
Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan):Da
Abonamente gratuite și nelimitate pentru saloanele de aeroport din întreaga lume:Da
Asigurarea bagajelor și a întârzierii zborului:Da
Franșiză pentru închirierea unei mașini (pentru 31 de zile de călătorie):Da
Crearea unui cont Revolut Junior (<18):Pentru 5 copii.
Caracteristici exclusive Revolut Junior:Da
Comision cripto:0,49 %.
Rambursarea anulărilor efectuate din orice motiv (bilete de avion și de tren, cazare, evenimente):Da, până la 5.000 de euro.
Plan Complete NordVPN, Deliveroo Plus Silver, abonament Freeletics Coach, abonament Headspace Premium, abonament SleepCycle Premium, acces digital Financial Time Premium, ClassPass: 20 de credite pe lună, abonament Picsart Gold, abonament Tinder GoldDa

În plan sunt incluse multe servicii suplimentare de protecție, despre care nu am experiență personală și despre care nu știu cât de ușor este în practică să fii rambursat.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.