Procesul de înregistrare Revolut

Procesul de înregistrare Revolut

Dacă dorești să te înregistrezi pentru Revolut, o poți face numai online! De asemenea, vei avea nevoie de un smartphone pe care să poți folosi aplicația Revolut. De asemenea, te poți conecta la contul tău Revolut într-un browser pentru desktop/laptop, dar nu vei avea acces complet la toate funcțiile de acolo.

De asemenea, vei avea nevoie de un număr de telefon, deoarece acesta este necesar pentru a te înregistra și poate fi necesar mai târziu, așa că înregistrează-te cu un număr de telefon activ pe care îl utilizezi.

De asemenea, trebuie să ai un cont și/sau un card de debit la o altă bancă, deoarece, după înregistrare, iti trebui să te completezi soldul Revolut cu cel puțin 50 de lei cu un card de debit pe numele tău sau să transferi bani din contul tău personal.

Cred că este recomandat să folosești Revolut ca un serviciu bancar complementar, deci ar trebui să ai un cont bancar și un card de debit la o bancă comercială, iar apoi Revolut este un plus foarte util, dar ca unic cont bancar în România, de exemplu, s-ar putea să nu fie suficient.

Nu este obligatoriu să ai un card Revolut, multe persoane folosesc Revolut fără un card fizic, deoarece poți crea carduri virtuale și poți plăti online sau în magazine cu acestea dacă ai un telefon sau un smartwatch cu NFC. Retragerile de numerar, pe de altă parte, pot fi limitate, deoarece este adevărat că acum sunt disponibile bancomate de unde poți retrage bani prin atingere, chiar și cu telefonul, dar feedback-ul sugerează că acest lucru nu funcționează întotdeauna și că este nevoie de un card de debit fizic.

Înscrierea la Revolut, crearea contului este gratuită, iar după aceea nu se percepe nicio taxă lunară pentru acest serviciu, dacă alegi planul gratuit Revolut Standard. În plus, sunt disponibile alte patru planuri cu plată: Revolut Plus, Revolut Premium, Revolut Metal, Revolut Ultra.

Poți începe înregistrarea aici.

Dacă te începi înregistrarea de pe un smartphone și nu ai descărcat încă aplicația Revolut, vei fi direcționat mai întâi către aceasta. Ți se va cere apoi să introduci numărul de telefon pentru a continua procesul de înregistrare.

Dacă începi înregistrarea de pe un desktop/laptop, iti trebui să introduci mai întâi un număr de telefon, după care vei primi un SMS cu un link către aplicația Revolut pentru Google Play sau Apple Store:

Procesul de înregistrare Revolut
Descarcă aplicația Revolut

Îți trebuie să te înregistrezi așa cum ți se cere și să nu fii surprins când ți se va cere să faci o poză cu documentele personale cu telefonul și o poză de tip selfie, toate acestea sunt necesare pentru înregistrare, la fel ca într-o bancă obișnuită îți vor fotocopia actul de identitate și te vor identifica după aspectul personal. Wise, N26 și alte bănci și instituții financiare online te verifică și ele în acest mod.

În plus, cu aceste certificate poți evita măsurile anti-blanșare de bani, astfel încât vei putea face schimbări sigure, transferuri, chiar evita o posibilă blocare a contului.

Apoi îți trebui să te incarci soldul Revolut cu cel puțin 50 de lei.

Cel mai rapid mod de a reîncărca cei 50 de lei este să alegi să reincarcarci cu un card, vei avea nevoie de propriul card și vei putea încărca cu acesta.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.