Plan Revolut Premium

Revolut Premium

Cât costă planul Revolut Premium?

Poți alege între plăți lunare și anuale.

Dacă plătești lunar, costă 29,99 RON/lună.

Dar dacă plătești un an într-o singură plată, beneficiezi de o reducere, astfel că plătești 300 RON/an.

Ce se întâmplă dacă dorești să anulezi planul Premium în termen de 1 an?

Este important aici, ca și în cazul tuturor celorlalte planuri cu plată Revolut, să te înscrii pentru acest serviciu pentru un an, indiferent dacă alegi să plătești lunar.

Acest lucru înseamnă că ai la dispoziție o perioadă de loialitate de un an. Poți anula planul de plată timp de 14 zile după activarea acestuia, fiindu-ți rambursat costul planului (indiferent dacă ai plătit pentru o lună sau pentru un an), dar dacă ai comandat cardul de debit Premium și acesta a fost trimis, ți se va reține taxa de livrare.

După 14 zile, dacă vrei să renunți și să optezi pentru plata lunară, va trebui să plătești 2 taxe lunare (un fel de penalizare) și vei putea folosi planul Premium până la sfârșitul lunii, după care planul tău va reveni la cel pe care l-ai anulat.

Ce înseamnă schimbarea nelimitată, fără comisioane?

Așadar, unul dintre cele mai importante extraopțiuni din planul Revolut Premium este faptul că poți schimba valutele fără comision în timpul săptămânii, iar comisionul de 1% rămâne același în weekend. În plus, suma de bani care poate fi retrasă de la bancomat fără comision este mai mare, 1.600 de lei la fiecare 30 de zile sau echivalentul în alte valute.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

Așa cum am mai scris, există limite/cuantumuri în fiecare lună/30 de zile, pentru retrageri, când Revolut nu percepe comision până la o anumită sumă.

DAR, aceste sfârșituri de lună sunt unice pentru toată lumea, setate la data înregistrării. Poți verifica oricând acest lucru în aplicație pentru a vedea când este sfârșitul de lună și cât de mult mai poți retrage sau retrage numerar gratuit într-o anumită lună.

Unde poți verifica când este sfârșitul lunii?

  1. Conectează-te la aplicația Revolut și mergi/apasă pe pictograma circulară din stânga sus.
  2. Apoi selectează ‘Plan’.
  3. Selectează ‘Retragerea de la bancomat’ sau ‘Schimb valutar’ și apoi vei vedea ziua lunii care se transformă (‘Data limită de reîmprospătare: ‘).

Comisioane de transfer între utilizatorii Revolut:

Gratuit. Utilizatorii Revolut își pot trimite gratuit între ei diferite valute.

Taxa de transfer în euro în monedă străină:

Poți transfera gratuit euro din soldul tău în euro de la Revolut către conturi bancare în euro în valută străină din țările SEPA, iar Revolut îți va transfera suma în câteva secunde, dacă banca destinatară o poate procesa rapid, suma poate ajunge în câteva secunde, dar acest lucru depinde de banca destinatară.

Poți verifica pagina cu comisioanele planului Revolut Premium aici.

Ce este inclus în planul Revolut Premium?

Retrageri de numerar gratuite:1600 RON (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)
Comision de livrare gratuită pe cardul tău:Da, cu livrare rapidă.
Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri):Nelimitat – comision de 1% perceput în weekend pentru schimb valutar
Serviciu clienți prioritar non-stop:Da
Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile):Limita anuală de 2.500 de lire sterline.
Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare):Da
Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan):Da
Așteptări premium gratuite cu SmartDelay (pentru zborurile întârziate cu cel puțin 1 oră):Poți să le folosești tu și 1 prieten.
Asigurarea bagajelor și a întârzierii zborului:Da
Franșiză pentru închirierea unei mașini (pentru 31 de zile de călătorie):Nu
Crearea unui cont Revolut Junior (<18):Pentru 2 copii.
Caracteristici exclusive Revolut Junior:Da
Comision cripto:0,99 %.
Plan Standard NordVPN, abonament Freeletics Coach, abonament SleepCycle Premium, abonament Headspace, abonament Picsart Gold, abonament Tinder PlusDa

În plan sunt incluse multe servicii suplimentare de protecție, despre care nu am experiență personală și despre care nu știu cât de ușor este în practică să fii rambursat.

Înscrie-te pentru acest plan Premium aici și primești 3 luni gratuite!

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.