Cashback Revolut

Cashback Revolut

Revolut îți oferă posibilitatea de a obține cashback pentru cumpărăturile efectuate cu cardul tău Revolut sau chiar pentru rezervările la hotel. Însă acestea sunt supuse unor condiții și nu toți utilizatorii Revolut au acces la toate acestea.

Cashback pentru planurile Revolut Metal și Ultra

Dacă ai un plan Revolut Metal sau Ultra, vei primi cashback la achizițiile făcute cu cardul Revolut.

Ce trebuie să știi despre asta:

 • Poți plăti cu un card de debit fizic și virtual.
 • În Europa, rambursarea este de 0,1%, iar în afara Europei de 1%.
 • Poți obține o rambursare până la valoarea taxei lunare a planului tău pe lună (54,99 lei pentru un plan Metal sau până la 260 lei pentru un plan Ultra).
  Indiferent de moneda în care plătești, suma de rambursare va fi acumulată în moneda aleasă de tine.
 • Vei vedea suma de rambursare atunci când tranzacția este finalizată și comerciantul a confirmat plata. Este posibil să dureze câteva zile până când comerciantul confirmă tranzacția.
 • Suma acumulată poate fi retrasă în orice moment. Aceasta poate fi găsită în meniul “Seifuri”, un seif separat este creat automat și suma de rambursare este acumulată în el, de unde poate fi retrasă în orice moment ( vezi imaginile de mai jos pentru a vedea unde se află acest seif și cum arată).

Unde poți găsi suma de rambursare?

În mod automat, se va crea un seif în meniul “Seifuri” și vei găsi acolo sumele rambursate. Poți vedea, de asemenea, cât de mult din rambursarea maximă lunară pe care o poți câștiga este încă disponibilă:

Suma de rambursare este întotdeauna acumulată într-o anumită monedă. În mod implicit, este setată moneda de bază a contului tău. Dacă moneda ta de bază este lei românești, va începe să se acumuleze în această monedă. Dar poți schimba acest lucru dacă preferi să colectezi rambursarea în altă monedă.

În Seiful de rambursare, apasă pe butonul “Shimba moneda” și apoi poți introduce moneda dorită.

Când nu sunt disponibile rambursările?

Tipuri de comercianți excluse pentru câștigarea de cashback:

 • servicii financiare, servicii de plăți sau orice alte servicii de lichidități sau de tip numerar;
 • achiziții de țigări și tutun;
 • impozite, amenzi, penalități, plăți de întreținere sau orice alte plăți către sau solicitate de o entitate guvernamentală sau judiciară;
 • loterii sau jocuri de noroc;
 • utilități;
 • organizații caritabile, religioase sau educaționale.

Pentru mai multe informații despre cashback pe site-ul Revolut, fă clic aici pentru planul Metal și aici pentru planul Ultra.

Contul Revolut Pro Business

Dacă lucrezi pe cont propriu, îți poți deschide un cont Revolut Pro.

Îl poți accesa în contul personal Revolut, unde îl poți crea și poți obține un număr de cont separat, unic, astfel încât să poți primi acolo veniturile tale de antreprenor. Dar poți, de asemenea, să transferi rapid și ușor fonduri de acolo în contul tău personal Revolut.

În funcție de planul tău Revolut, poți obține, de asemenea, cashback pentru cumpărăturile/plățile legate de afaceri efectuate cu un card de debit legat de contul tău Pro. 0,4% pentru planurile Standard și Plus. 0,6% pentru planurile Premium. Pachetul Metal 0,8%. Pachetul Ultra 1,2%.

Nu există un plafon maxim al sumei de cashback, dar, important, poți plăti pentru articole legate de afaceri doar cu cardurile fizice și virtuale legate de contul tău Pro, deci poți obține cashback pentru acestea.

De asemenea, nu poți alege aici în ce monedă trebuie să fie acumulată suma de cashback. Vei primi întotdeauna cashback-ul în moneda de bază a contului tău.

Rambursări la rezervările hoteliere

Disponibil pentru toți utilizatorii Revolut. Cu toate acestea, trebuie să cauți și să rezervi cazarea în meniul “Hub” din aplicația Revolut, la rubrica “Sejururi”.

Suma de cashback pe care o primești depinde de planul tău Revolut.

Dacă plătești cazarea imediat în serviciul Cazare, vei primi imediat o rambursare.

Dacă alegeți să plătiți pe loc, aceasta se va întâmpla mai târziu și este important să folosești cardul tău Revolut atunci când plătești la cazare.

Vei fi rambursat doar pentru suma de bază a rezervării (adică suma fără taxe și alte costuri), nu și pentru orice costuri suplimentare pe care le plătești la locul de cazare.

Pentru condiții și informații suplimentare, merită să citiți pagina de informații Revolut în acest sens, care poate fi găsită aici.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.