Plata Revolut NFC – Plata Revolut prin telefon

Plata Revolut NFC - Plata Revolut prin telefon

Dacă ai NFC pe smartphone și/sau smartwatch, îl poți folosi cu cardurile fizice și virtuale Revolut pentru NFC, adică plata fără contact.

Pe telefoanele cu Android, îți poți configura cardul Revolut folosind Google Wallet (fostul Google Pay), în timp ce pe telefoanele cu iOS (Apple – iPhone) îți poți configura cardul Revolut folosind aplicația Apple Pay.

Google Wallett (Google Pay)

Unde pot plăti cu Google Wallet?

Unde pot plăti cu Google Wallet?

Poți plăti cu Google Wallet online și la orice punct de vânzare offline unde terminalul permite acest lucru (merită să întrebi dacă nu ești sigur). Este important de menționat că nu ai nevoie de o conexiune la internet.

Pentru a vă adăuga cardul Revolut la Google Wallet:

Adăugarea cardului tău este extrem de simplă, trebuie doar să urmezi cei 2 pași de mai jos:

  1. În aplicația Revolut, mergeți la “Carduri”, selectați cardul pe care dorești să îl folosești, apoi fă clic pe butonul “Add to G Pay” din partea de jos.
  2. Pentru a adăuga cardul, urmărește pașii de pe ecran și fă clic pe ‘OK’.

Apple Pay

Cardul tău Revolut poate fi acum adăugat la Apple Pay. Această plată fără atingere și fără portofel, populară de mult timp, poate accelera plățile în multe cazuri.

Serviciul este disponibil în prezent în peste 30 de țări, inclusiv în România, dar Revolut oferă această opțiune de plată în tot mai multe țări.

Serviciul funcționează cu următoarele dispozitive Apple:

  • iPhone SE și modelele ulterioare
  • iPad 3 și modelele ulterioare
  • Modele Mac cu Touch ID
  • Toate modelele de Apple Watch

Unde pot plăti cu Apple Pay?

Poți plăti cu Apple Pay online și la orice punct de vânzare offline unde terminalul permite acest lucru (merită să întrebi dacă nu ești sigur) sau să fii atent la semnele Apple Pay, PayPass. Este important de menționat că, în acest caz, nu este necesară o conexiune la internet.

Adăugarea unui card Revolut la Apple Pay:

Înscrierea cardului tău este extrem de simplă, trebuie doar să urmezi cei 2 pași de mai jos:

  1. În aplicația Revolut, mergi la “Carduri”, selectează cardul tău.
  2. Apoi, fă clic pe butonul ‘Add to Apple Pay’ (Adaugă la Apple Pay) din partea de jos.

De asemenea, poți introduce detaliile cardului tău Revolut în aplicația Apple Pay, dar acolo Apple poate deduce o sumă de tranzacție de test în scopul verificării, care va fi rambursată în cel mult 15 zile.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.