Reîncărcarea soldului Revolut cu cardul

Reîncărcarea soldului Revolut cu cardul

Poți, de asemenea, să-ți reîncarci soldul Revolut în valută străină cu un card de la o altă bancă!

Este important să menționăm că îți poți reîncărca soldul Revolut cu propriul nume pe card. Este adevărat că sistemul îți poate permite să îți reîncarci soldul cu cardul altei persoane, dar acest lucru este împotriva politicii Revolut și nu fi surprins dacă Revolut îți suspendă sau îți blochează temporar contul…

Cât costă reîncărcarea soldului meu cu un card?

Dacă îți reîncarci soldul cu un card de debit normal, nu se percepe nicio taxă din partea Revolut și a băncii tale, deoarece este o tranzacție normală cu cardul, la fel ca și cum ai face cumpărături într-un magazin.

Cu toate acestea, Revolut poate percepe un comision pentru anumite tipuri de carduri. Revolut va indica acest lucru. Printre acestea se numără cardurile de debit, cardurile pentru conturi de afaceri/corporative și cardurile de la alte companii fintech. Este posibil să nu existe un comision, dar Revolut va indica acest lucru în prealabil.

De asemenea, începând cu 2023, trucul anterior de a reîncărca cu un card setat în spatele Google Pay sau Apple Pay nu va mai funcționa, Revolut va detecta acest lucru și va percepe o taxă (de asemenea, poți reîncărca cu Google Pay sau Apple Pay, dacă ai un card de debit de retail setat în spatele acestuia, nu va exista nicio taxă nici pentru asta).

Pași pentru a-ți reîncărca soldul cardului Revolut

În primul rând, verifică limita cardului pe care îl folosești pentru a reîncărca, mai ales dacă reîncarci o sumă mare. Conectează-te la banca online a cardului tău și modifică limita.

De asemenea, asigură-te că autentificarea este configurată corect, dacă ai plătit deja online cu cardul de debit știi că trebuie să te autentifici în majoritatea cazurilor atunci când plătești, dacă acest lucru este în regulă nu ar trebui să ai probleme atunci când îți completezi soldul Revolut.

Așadar, în aplicație, selectează soldul în valută corespunzătoare și apasă “Adaugă bani”:

Apoi, selectează opțiunea Card de debit sau de credit, dar poți folosi și Google Pay sau Apple Pay.

Apoi introduci detaliile cardului de debit și salvezi. Apoi, acest card va fi acolo data viitoare și nu va trebui să introduceți din nou detaliile. Poți șterge cardul mai târziu, îl poți modifica și adăuga alte carduri…

Care este limita de încărcare?

Aceasta poate fi diferită pentru fiecare utilizator și există o limită zilnică pe care trebuie să o raportezi la Revolut dacă o depășești. În acest caz, nu vei putea să îți completezi soldul Revolut cu un card de debit timp de 24 de ore.

Limita zilnică nu poate fi verificată. Aceasta poate fi legată de perioada de timp de când ești client Revolut, de suma pe care ai reîncărcat-o, ai plătit-o și ai retras-o anterior. În timp, cu cât utilizați mai mult Revolut, cu atât această limită poate crește.

Dar așteaptă-te că s-ar putea să nu poți adăuga zeci de mii de lei la soldul tău Revolut într-o perioadă scurtă de timp, 1-2 zile, prin depunere cu cardul de debit.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.