A apărut noua aplicație Revolut, Revolut 10!

A apărut noua aplicație Revolut

A sosit noua aplicație Revolut, pe care testerii beta au avut ocazia să o vadă cu câteva săptămâni înainte și în acest articol am prezentat noua interfață cu imagini. Va fi disponibil treptat pentru utilizatori și se poate actualiza aplicația din Google Play sau Apple Store. (de exemplu, pe telefonul meu Android nu am putut, dar pe Iphone am putut face actualizarea)

Dacă ai reușit să actualizezi la noua versiune, apoi intră în aplicația Revolut, în colțul stânga sus mergi la profilul tău, și în meniul ‘Funcții noi’ activează opțiunea ‘Previzualizare nou aspect’.

Ivan Chalov, directorul de retail al Revolut, a declarat despre lansarea noii aplicații:

“Revolut 10 reprezintă cel mai mare pas înainte până acum pentru a ajuta clienții noștri să facă din Revolut contul lor principal. Am construit Revolut 10 pentru a ajuta clienții să aibă o viziune clară asupra banilor lor într-un singur loc și să navigheze ușor prin caracteristicile și produsele preferate. Creat pentru confort, sperăm că designul actualizat și mai clar îi va ajuta pe clienții noștri să descopere caracteristicile și produsele existente pe care poate nu știau că le au la îndemână.
Știm că fiecare client este unic și are nevoi individuale, așa că suntem încântați să oferim opțiuni de personalizare, inclusiv widget-uri, unde clienții pot specifica carduri sau destinatari preferați direct pe ecranul lor principal pentru a transfera bani cu o singură atingere. Indiferent unde vă aflați în călătoria financiară, Revolut vă poate ajuta cu ușurință să vă gestionați mai bine banii.”

Interfața nouă a aplicației Revolut

Logo și pictograme noi


În versiunea 10, se poate observa imediat că logo-ul principal Revolut a fost reînnoit:

Revolut logo noi

Dar poți alege dintre mai multe pictograme pentru a decide cum să apară în aplicație pe telefonul tău. În contul tău Revolut, în colțul stânga sus, accesează profilul tău, apoi în secțiunea ‘Setările aplicație’ selectează opțiunea ‘Pictograma aplicației’ pentru a alege:

Revolut pictograma

Website reînnoit

Site-ul Revolut a fost de asemenea reînnoit și aspectul său este complet diferit:

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.