Noua aplicație Revolut va arăta așa!

Noua aplicație Revolut va arăta așa

Revolut a anunțat utilizatorii care au contribuit la testarea noii interfețe!

O poți activa în contul tău, dacă ai opțiunea, aici: Mergeți la Profil > Testare beta în aplicație > activează butonul de activare/dezactivare.

Eu am activat noua interfață a aplicației Revolut, așa că îți voi arăta cum se va schimba.

Imaginea din stânga arată pagina principală a aplicației Revolut actuale, în timp ce în dreapta este aplicația reînnoită disponibilă în modul test:

În principal, elementele din meniul principal au fost rearanjate.

Selectorul de solduri în diferite valute are un buton mai mare (pictograma steagului a dispărut), astfel încât ar putea fi mai ușor să treci de la un sold la altul. Dar voi reveni asupra acestui nou buton/element mai târziu.

În partea de jos, la cele 3 elemente de meniu/iconi au fost adăugate încă 2 elemente (Investiții și Criptomonede).

Stilul de viață al hub-ului a fost modificat

În partea stângă poți vedea meniul actual al Hub-ului, în timp ce în partea dreaptă acesta a fost complet schimbat cu un nou nume, Stil de viață:

Interfața reînnoită Stil de viață prezintă diverse servicii suplimentare legate de planul Revolut în cadrul unor categorii principale. Dacă ai un cont Smart Delay înregistrat, acesta va fi afișat aici, există, de asemenea, caracteristici noi pe pagina principală Stil de viață și bannere pentru alte servicii.

Iar de aici, contul Pro Entrepreneur, contul <18 (Junior) și contul comun au fost eliminate.

Apasă acest buton pentru a accesa multe lucruri!

Există un buton nou în mijloc, care nu numai că îți dă acces la soldurile altor valute, dar și la Seifuri (acum se numește Buzunare), soldurile Pro contractor și probabil partea de Cont comun (eu nu o am încă) etc…

buton nou Revolut

Cardurile Revolut în noul loc

Cardurile de debit, cardurile virtuale sunt disponibile și într-un nou loc! În dreapta sus trebuie să dai click pe o pictogramă care seamănă cu un card:

Meniu carduri

Nu văd nicio schimbare în meniurile pentru transferuri și schimb valutar, deși cred că până acum erau simplu ca aspect.

Părerea mea este că, în general, îmi place noul aspect și noua prezentare. Este adevărat, va trebui să te obișnuiești cu faptul că multe elemente de meniu și solduri sunt disponibile în altă parte.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.