Revolut păreri

O parte din ceea ce este scris aici este opinia mea personală și fiecare este responsabil pentru gestionarea propriilor finanțe. Întotdeauna merită să citești despre lucruri, să înveți, dar nu să te sperii și să te temi de lucruri noi.

Revolut este, de asemenea, un lucru ciudat și nou pentru mulți oameni, mulți oameni pot fi descurajați de faptul că nu este o bancă care are o sucursală în care poți intra, ai nevoie de un smartphone pentru a o folosi și este, de asemenea, ciudat de ce poți schimba euro, dolari, lire sterline și zeci de alte valute mai ieftin decât marea bancă comercială sau schimbul de pe stradă…

În acest articol, am împărtășit o mulțime de informații despre banca Revolut și despre serviciu, în cazul în care nu ești familiarizat cu el.

De asemenea, poți obține recenzii și evaluări despre Revolut de pe forumuri, grupuri de Facebook și, în principal în limba engleză, poți consulta și pagina lor Truspilot.

Părerea și experiența mea personală este că este un serviciu perfect pentru călătorii în străinătate, cumpărături online, schimb valutar.

Nu folosesc Revolut pentru a stoca sume mari de bani pentru perioade lungi de timp și Revolut nu este singurul meu cont bancar, cred că merită cu siguranță să păstrezi un cont bancar la o altă bancă comercială, un card de debit și să folosești Revolut ca serviciu suplimentar.

Este Revolut sigur? Cât de siguri sunt banii tăi acolo?

Ceea ce este scris aici nu este menit să te sperie și să te îndepărteze de Revolut, dar merită să îl folosești ținând cont de aceste informații și să îți păstrezi banii acolo pentru tranzacționare, criptomonede etc… Eu personal folosesc Revolut, dar este părerea mea personală și nu păstrez sume mari de bani acolo pentru perioade lungi de timp. Îl folosesc pentru mișcări temporare de bani, schimb valutar și de exemplu nu-mi țin economiile aici și nu fac tranzacții la bursă aici în aplicația Revolut.
Revolut a primit mulți bani de la investitori până acum și de aceea își poate permite în continuare să aibă multe dintre serviciile și funcțiile sale atât de ieftine. Cu toate acestea, funcționează de câțiva ani, dar încă nu a încheiat un an pe profit, deci compania nu a făcut încă profit.

În prezent, Autoritatea lituaniană de supraveghere financiară este responsabilă pentru toți utilizatorii înregistrați de Revolut în Europa. Acest lucru înseamnă că, dacă ar exista o problemă cu compania, poate un faliment, ar trebui să ne adresăm Fondului lituanian de asigurare a depozitelor, unde am putea comunica, să zicem, în lituaniană sau în engleză.

Fiecare client Revolut Bank este asigurat până la 100.000 de euro. Este important de reținut că această asigurare nu acoperă investițiile, deci dacă investiți în burse sau criptomonede pe Revolut, nu esti acoperit de această sumă.
În cazul unei probleme, sistemul lituanian de asigurare a depozitelor (care garantează, de asemenea, o plată maximă de 100.000 EUR per deponent) ar lua apărarea banilor celor 18 milioane de clienți ai Revolut, inclusiv a deponenților naționali, mai degrabă decât sistemul național.

Așadar, fii prudent, nu-ți păstra toate activele/salariile, ci doar o mică parte și nu pe termen lung (în opinia mea).

Ceea ce este scris aici, precum și întregul conținut al acestui articol nu constituie consultanță financiară sau de investiții, este opinia mea personală, la care se adaugă ceva experiență.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.