Revolut: Tot ce trebuie să știi (în 2024)

Revolut Tot ce trebuie să știi!

Ce este Revolut?

Fondată și lansată în iulie 2015 în Marea Britanie de doi bărbați de origine rusă, Vlad Yatsenko și Nikolay Storonsky.

Fondatorii companiei Revolut

În prezent, compania are peste 20 de milioane de clienți persoane fizice și peste 500.000 de clienți corporativi și mai mult de 30 de valute disponibile.

De-a lungul anilor, a primit mai multe susțineri din partea investitorilor, cel mai recent, în iulie 2021, valoarea Revolut a crescut la 33 de miliarde de dolari datorită unei investiții de 800 de milioane de dolari.

În 2021, Revolut a înregistrat pentru prima dată profit, încheind anul pe profit. Raportul lor arată că în 2021 au avut un venit net anual de 26,3 milioane de lire sterline.

Argumentele pro și contra ale Revolut:

Principalele avantaje

Fără taxe lunare

Contul Revolut, inclusiv conturile în valută, nu are comisioane lunare. Nu trebuie să plătești lunar doar pentru că ai un cont bancar, nu există condiții care trebuie îndeplinite pentru a obține un cont gratuit (așa cum se întâmplă în cazul multor bănci comerciale).

Nu există niciun comision pentru Visa/Mastercard (dar trebuie să plătiți taxele poștale, care sunt de 25 RON).

Un sold în valută în lei românești necesită și un număr de cont bancar IBAN românesc

Soldului în lei românești îi va fi atribuit un cont bancar IBAN local care începe cu RO pentru utilizatorii Revolut, dar și un număr de cont bancar internațional lituanian pentru transferuri internaționale, dacă este necesar.

Ratele de schimb mai avantajoase

Poți schimba valute aproape de cursul de schimb central, ceea ce înseamnă că poți schimba, de exemplu, lei românești în euro, dolari etc, la un curs mai bun decât dacă ai face acest lucru într-o bancă comercială sau la casa de schimb de pe stradă. În plus, cursul de schimb se schimbă constant, urmărind piața dealerilor, deci nu schimbi la un curs fix zilnic.

Configurează un cont de schimb valutar în câțiva pași, fără comisioane

Poți crea solduri în diferite valute în doar 2-3 pași. Poți crea solduri în euro, dolari și chiar în peste 30 de valute și poți obține imediat detaliile de facturare. Nu există niciun comision pentru niciuna dintre acestea și toate pot fi gestionate cu același card de debit.

Transferuri gratuite în lei românești atât în țară, cât și în străinătate

Poți transfera gratuit lei din soldul tău Revolut RON către un cont bancar național și către un cont bancar din străinătate.

De asemenea, poți transfera gratuit euro din soldul tău în euro de la Revolut către țările SEPA (inclusiv România), astfel încât poți transfera gratuit euro de la Revolut către un cont bancar în euro din România, dar poți transfera gratuit și euro către un cont bancar dintr-o altă țară SEPA, fără nicio limită.

Utilizatorii/cunoscuții Revolut pot transfera între ei gratuit

Clienții Revolut pot transfera bani între ei gratuit, ai nevoie fie de numele de utilizator Revolut al celeilalte persoane, fie de numărul de telefon cu care s-a înregistrat la Revolut, apoi poți transfera banii foarte rapid, aceștia vor ajunge în câteva secunde și nu se percepe niciun comision pentru transfer.

Poți face transferuri către platforme de tranzacționare la bursă

Poți transfera către mai multe platforme bursiere, atât naționale, cât și străine.

Ai voie să transferi către site-uri de schimburi de cripto-monede.

Posibile dezavantaje

Nu dispune de un bancomat propriu, dar facilitatea de retragere gratuită de numerar

La fel ca și neobancile (Wise, N26 etc..), Revolt nu are ATM-uri proprii, așa că trebuie să retragi numerar de la ATM-urile altor bănci. Revolut îți pune la dispoziție o sumă lunară pe care o poți retrage de la un bancomat fără comision, suma depinde de planul tău. Cu toate acestea, este posibil ca ATM-urile să perceapă o taxă suplimentară pentru retragerea de numerar, așa că ar trebui să fii conștient de acest lucru.

Nu există un serviciu clienți în limba română

În prezent, poți comunica cu serviciul clienți al Revolut în limba engleză. Cel mai rapid mod de a-i contacta este să folosești asistența prin chat în aplicație. Adevărat, ei încearcă să te ajute chiar dacă nu vorbești engleză și scrii în limba română. În acest caz, reprezentantul serviciului clienți va indica faptul că utilizează un program de traducere. În acest caz, încearcă să scrii problema cât mai simplu în limba română, scrie corect, nu folosi abrevieri etc…

Serviciul clienți greu de contactat

Există mai multe feedback-uri conform cărora, uneori, serviciul de asistență clienți nu este atât de ușor de contactat sau nu este întotdeauna foarte util, desigur, depinde de agentul de asistență clienți. Este adevărat că în cazul planurilor cu plată beneficiați de un serviciu clienți prioritar, deci poți obține un serviciu mai bun. Experiența mea personală a fost că serviciul clienți a răspuns, dacă nu imediat, atunci în câteva ore.

Este Revolut sigur? Cât de siguri sunt banii tăi acolo?

Ceea ce este scris aici nu este menit să te sperie și să te îndepărteze de Revolut, dar merită să îl folosești ținând cont de aceste informații și să îți păstrezi banii acolo pentru tranzacționare, criptomonede etc… Eu personal folosesc Revolut, dar este părerea mea personală și nu păstrez sume mari de bani acolo pentru perioade lungi de timp. Îl folosesc pentru mișcări temporare de bani, schimb valutar și de exemplu nu-mi țin economiile aici și nu fac tranzacții la bursă aici în aplicația Revolut.
Revolut a primit mulți bani de la investitori până acum și de aceea își poate permite în continuare să aibă multe dintre serviciile și funcțiile sale atât de ieftine. Cu toate acestea, funcționează de câțiva ani, dar încă nu a încheiat un an pe profit, deci compania nu a făcut încă profit.

În prezent, Autoritatea lituaniană de supraveghere financiară este responsabilă pentru toți utilizatorii înregistrați de Revolut în Europa. Acest lucru înseamnă că, dacă ar exista o problemă cu compania, poate un faliment, ar trebui să ne adresăm Fondului lituanian de asigurare a depozitelor, unde am putea comunica, să zicem, în lituaniană sau în engleză.

Fiecare client Revolut Bank este asigurat până la 100.000 de euro. Este important de reținut că această asigurare nu acoperă investițiile, deci dacă investiți în burse sau criptomonede pe Revolut, nu esti acoperit de această sumă.
În cazul unei probleme, sistemul lituanian de asigurare a depozitelor (care garantează, de asemenea, o plată maximă de 100.000 EUR per deponent) ar lua apărarea banilor celor 18 milioane de clienți ai Revolut, inclusiv a deponenților naționali, mai degrabă decât sistemul național.

Așadar, fii prudent, nu-ți păstra toate activele/salariile, ci doar o mică parte și nu pe termen lung (în opinia mea).

Ceea ce este scris aici, precum și întregul conținut al acestui articol nu constituie consultanță financiară sau de investiții, este opinia mea personală, la care se adaugă ceva experiență.

Planurile Revolut – Comisioanele Revolut

În plus față de planul gratuit al Revolut, poți alege și un plan cu taxe lunare. Poți găsi comparații pe site-ul Revolut aici, astfel încât să vezi rapid diferențele dintre planuri, dar eu voi evidenția aici cele mai importante lucruri.

În plus, comisioanele pentru diferitele planuri sunt un pic ascunse pe această pagină.

Diferitele limite sunt resetate la începutul lunii. Data sfârșitului de lună este unică pentru fiecare, în funcție de momentul în care te-ai înscris. Poți verifica data de sfârșit de lună și limitele în aplicația Revolut.

Reține că, pentru planurile plătite, dacă alegi abonamentul lunar, planul/abonamentul este încă valabil timp de 12 luni. Dacă vrei să îl anulezi înainte de această perioadă, se va percepe o taxă, un fel de penalizare.

Plan Revolut Standard (gratuit)

Când ar trebui să alegi acest plan (în opinia mea)?
Dacă nu folosești des cardul Revolut și nu schimbi multe lucruri în mod regulat în fiecare lună, vei avea nevoie de el pentru 1-2 vacanțe în străinătate pe an, doar pentru schimbul valutar. Înscrieți-vă pentru acest plan aici »

Gratuit, nu există nicio taxă lunară pentru acest plan.

Retrageri de numerar gratuite: 800 RON / limită lunară sau până la 5 retrageri (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)

Comision de livrare gratuită pe cardul tău: Nu, există un comision de livrare a cardului (25 RON).

Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri): Până la 5000 RON pe lună – 1% comision în weekend pentru schimb valutar.

Serviciu clienți prioritar non-stop: Nu

Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile): Nu

Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare): Nu

Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan): Nu

Crearea unui cont Revolut Junior (<18): Pentru 1 copil.

Caracteristici exclusive Revolut Junior: Nu

Comision cripto: 1,49 %

Plan Revolut Plus

Când ar trebui să alegi acest plan (în opinia mea)?
Dacă folosești cardul în mod regulat, inclusiv pentru plățile zilnice în moneda ta și dacă totuși nu transferi sume mari în fiecare lună. Înscrie pentru acest plan aici »

Dacă plătești lunar, costă 14,99 RON/lună.

Dar dacă plătești pentru un an într-o singură plată, beneficiezi de o reducere, astfel că plătești 149,99 RON/an.

Retrageri de numerar gratuite: 800 RON / limită lunară sau până la 5 retrageri (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)

Comision de livrare gratuită pe cardul tău: Da, cu livrare standard.

Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri): Până la 5000 RON pe lună – 0,5% comision în weekend pentru schimb valutar.

Serviciu clienți prioritar non-stop: Da

Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile): Limita anuală de 1.000 de lire sterline.

Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare): Da

Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan): Nu

Crearea unui cont Revolut Junior (<18): Pentru 2 copii.

Caracteristici exclusive Revolut Junior: Da

Comision cripto: 1,49 %.

Plan Revolut Premium

Când ar trebui să alegi acest plan (în opinia mea)?
Folosești cardul Revolut în mod regulat, transferi sume mari și călătorești mult. Înscrie-te pentru acest plan aici și primești 3 luni gratuite!

Dacă plătești lunar, costă 29,99 RON/lună.

Dar dacă plătești un an într-o singură plată, beneficiezi de o reducere, astfel că plătești 300 RON/an.

Retrageri de numerar gratuite: 1600 RON (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)

Comision de livrare gratuită pe cardul tău: Da, cu livrare rapidă.

Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri): Nelimitat – comision de 1% perceput în weekend pentru schimb valutar

Serviciu clienți prioritar non-stop: Da

Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile): Limita anuală de 2.500 de lire sterline.

Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare): Da

Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan): Da

Așteptări premium gratuite cu SmartDelay (pentru zborurile întârziate cu cel puțin 1 oră): Poți să le folosești tu și 1 prieten.

Asigurarea bagajelor și a întârzierii zborului: Da

Franșiză pentru închirierea unei mașini (pentru 31 de zile de călătorie): Nu

Crearea unui cont Revolut Junior (<18): Pentru 2 copii.

Caracteristici exclusive Revolut Junior: Da

Comision cripto: 0,99 %.

Plan Revolut Metal

Când ar trebui să alegi acest plan (în opinia mea)?
În cazul în care folosești un card bancar foarte specific. Cheltui în mod regulat sume mari cu cardul Revolut. Schimbă o cantitate remarcabilă de valute și ești un călător în lumea reală. Înscrieți-vă pentru acest plan aici »

Dacă plătești lunar, costă 54,99 RON/lună.

Dar dacă plătești pentru un an într-o singură plată, beneficiezi de o reducere, astfel că plătești 500 RON/an.

Retrageri de numerar gratuite: 3000 RON (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)

Comision de livrare gratuită pe cardul tău: Da, cu livrare rapidă.

Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri): Nelimitat – comision de 1% perceput în weekend pentru schimb valutar

Serviciu clienți prioritar non-stop: Da

Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile): Limita anuală de 10.500 de lire sterline.

Cashback pentru plățile cu cardul (0,1% în Europa și 1% în afara Europei): Da

Protecție pentru bilete (puteți obține o rambursare de până la 1.000 de euro pe an pentru bilete răscumpărate pentru evenimente ratate): Da

Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare): Da

Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan): Da

Așteptări premium gratuite cu SmartDelay (pentru zborurile întârziate cu cel puțin 1 oră): Disponibil pentru tine și 3 prieteni.

Asigurarea bagajelor și a întârzierii zborului: Da

Franșiză pentru închirierea unei mașini (pentru 31 de zile de călătorie): Da

Crearea unui cont Revolut Junior (<18): Pentru 5 copii.

Caracteristici exclusive Revolut Junior: Da

Comision cripto: 0,99 %.

Plan Revolut Ultra

Când ar trebui să alegi acest plan (în opinia mea)?
Dacă zbori foarte des, dacă dorești să profiți de serviciile suplimentare care vin cu planul și dacă vrei un card unic. Acesta este un produs de lux, așa că gândește-te dacă poți profita cu adevărat de acest plan. Înscrie-te pentru acest plan aici »

Dacă plătești lunar, ar fi 260 RON/lună.

Însă, dacă îl plătești într-un an, beneficiezi de o reducere, astfel că te va costa 2640 RON/an.

Retrageri de numerar gratuite: 7500 RON (peste această limită 2% comision – minim 5 RON)

Comision de livrare gratuită pe cardul tău: Da, cu livrare rapidă.

Schimb valutar gratuit (gratuit de luni până vineri): Nelimitat – comision de 1% perceput în weekend pentru schimb valutar

Serviciu clienți prioritar non-stop: Da

Protecție la cumpărare (asigurare împotriva furtului și asigurare împotriva accidentelor până la 365 de zile): Limita anuală de 10.500 de lire sterline.

Cashback pentru plățile cu cardul (0,1% în Europa și 1% în afara Europei): Da

Protecție pentru bilete (puteți obține o rambursare de până la 1.000 de euro pe an pentru bilete răscumpărate pentru evenimente ratate): Da

Protecție de rambursare (timp de 90 de zile de la cumpărare): Da

Asigurare de sănătate în străinătate (asigurare pentru sporturi de iarnă inclusă în plan): Da

Abonamente gratuite și nelimitate pentru saloanele de aeroport din întreaga lume: Da

Asigurarea bagajelor și a întârzierii zborului: Da

Franșiză pentru închirierea unei mașini (pentru 31 de zile de călătorie): Da

Crearea unui cont Revolut Junior (<18): Pentru 5 copii.

Caracteristici exclusive Revolut Junior: Da

Comision cripto: 0,49 %.

Rambursarea anulărilor efectuate din orice motiv (bilete de avion și de tren, cazare, evenimente): Da, până la 5.000 de euro.

Plan complet NordVPN, abonament Freeletics Coach, abonament SleepCycle Premium, acces digital Financial Time Premium, WeWork 3 abonamente gratuite pe lună, abonament Picsart Gold, abonament Tinder Gold Da

Cardul Revolut

Înregistrează-te și aplică pentru un card Revolut

Dacă dorești să te înregistrezi pentru Revolut, o poți face doar online! De asemenea, vei avea nevoie de un smartphone pe care să poți folosi aplicația Revolut. De asemenea, te poți conecta la contul tău Revolut într-un browser pentru desktop/laptop, dar nu vei avea acces complet la toate funcțiile de acolo.

De asemenea, vei avea nevoie de un număr de telefon, deoarece acesta este necesar pentru a te înregistra și poate fi necesar mai târziu, așa că înregistrează-te cu un număr de telefon activ pe care îl folosești.

De asemenea, vei avea nevoie de un cont la o altă bancă și/sau de un card de debit, deoarece va trebui să îți completezi soldul Revolut cu o sumă mică de bani după înregistrare, folosind un card de debit pe numele tău sau transferând bani din propriul cont. Se recomandă reîncărcarea cu un card de debit, deoarece este gratuită și rapidă (poate exista un comision pentru cardurile de afaceri, de credit și unele carduri străine).

Cred că este recomandat să folosești Revolut ca un serviciu bancar complementar, deci să ai un cont bancar și un card de debit la o bancă comercială, iar apoi Revolut este o completare foarte utilă pe lângă acestea.

Solicitarea primului card de debit Revolut este gratuită aici, dar dacă nu alegi un fel de plan de abonament, va trebui să plătești o taxă de livrare.

Înscrierea și aplicarea pentru un card Revolut este foarte rapidă, totul se poate face online în câteva minute.

Apasă aici pentru a începe înregistrarea. Scrie numărul tău de telefon în câmp, apoi vei primi un SMS cu un link către aplicația Revolut, dă click pe el pentru a descărca aplicația pe telefon:

Procesul de înregistrare Revolut

Descarcă aplicația Revolut

Apoi urmează pașii din aplicație, iar în câteva minute vei avea contul tău.

Va trebui să introduci un cod numeric din 6 cifre, care va fi folosit întotdeauna pentru a te conecta la aplicația Revout, și va exista și un cod de confirmare trimis prin SMS, dar ar trebui să poți trece ușor peste acestea.

De asemenea, va trebui să furnizezi datele personale, să faci o fotografie a ambelor părți ale cărții de identitate, să faci un selfie (selfie pentru că nu intri personal într-o sucursală bancară unde casierul se va asigura că este vorba de o persoană reală).

Trebuie să îți completezi contul cu cel puțin 50 de lei cu un alt card bancar propriu sau poți transfera bani dintr-un alt cont bancar.

Cardul bancar va fi trimis prin poștă în 1-2 săptămâni (dar poate fi mai repede, în funcție de plan), iar aplicația îți va arăta când să îl aștepți. Cardul sosește într-un ambalaj atât de elegant:

Este deosebit de frumos că, atunci când comanzi cardul de debit, poți introduce codul PIN al cardului de debit, pe care s-ar putea să ai nevoie să îl folosești la terminal atunci când plătești, precum și pentru retrageri de la bancomat.

Cardul va conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a face o plată online, de exemplu. Numele de pe card (titularul cardului), numărul cardului, data de expirare (lună/an) și codul CVC/CVVV. Dar poți vizualiza detaliile cardului tău și PIN-ul în aplicația Revolut.

Atunci când plătești online cu un card de debit, este mai bine să folosești un card virtual pentru a spori securitatea, vezi mai jos pentru mai multe informații despre crearea și utilizarea cardurilor virtuale.

Atunci când plătești cu cardul Revolut, ce sold în valută este dedus?

O întrebare frecventă este: cum deduce Revolut suma de pe card atunci când face o plată? Sau ce reguli aplică?

Revolut oferă informații în acest sens pe această pagină, dar eu le voi rezuma aici pentru dumneavoastră:

De exemplu, dacă efectuezi o plată de 100 de euro cu cardul tău de debit fizic sau virtual Revolut va încerca mai întâi să deducă suma din soldul tău în euro. Dacă ai cel puțin 100 de euro în soldul tău în euro Revolut, va deduce suma de acolo și plata va fi efectuată cu succes.

Cu toate acestea, dacă nu ai suma respectivă în soldul tău în euro sau pur și simplu nu ai un sold în euro configurat, va fi dedusă din soldul de bază în valută străină din contul tău Revolut.

Astfel, dacă ai în soldul tău echivalentul a 100 de lei, Revolut îl va converti în euro la cursul de schimb curent, iar în prezent există un comision de conversie de 1% în weekend.

Dar dacă nu ai în soldul tău echivalentul a 100 de euro în lei românești, atunci va încerca să retragă din soldul în valută în care ai echivalentul a 100 de euro…

Dacă acest lucru nu reușește, plata va fi respinsă.

Este important de știut că Revolut nu poate împărți suma plătită între solduri în diferite valute…

De exemplu, Wise poate face acest lucru și, dacă ai doar 80 de euro în contul Wise, va deduce 80 de euro din acesta și restul de 20 de euro din moneda străină.

Blocarea/înghețarea și deblocarea rapidă a cardului Revolut

Dacă îți pierzi cardul Revolut sau pur și simplu știi că l-ai uitat la sala de sport și durează mult până îl vei recupera, poți să îți inactivezi cardul în câteva secunde, conectându-te la aplicație, și apoi să îl reactivezi la fel de repede după ce îl ai din nou în posesie. Și nu există niciun cost suplimentar pentru a face acest lucru (dar se va percepe o taxă pentru o eventuală înlocuire a cardului)

Iată cum poți să-ți inactivezi cardul:

Loghează-te în aplicație, apoi selectează “Carduri” în partea de sus, apoi selectează cardul. Apoi selectează ‘Blochează’ din opțiunile care apar, acest lucru va face cardul inactiv.

Dacă dorești să îl folosești din nou, vei vedea opțiunea ‘Deblochează’ în aceeași secțiune, atinge/apasă pe aceasta pentru a-l debloca și a folosi din nou cardul.

Dacă ți-ai pierdut sau ți-a fost furat cardul de debit, după ce ai blocat cardul, mergi la punctul ‘înlocuiește’ care apare și selectează opțiunea corespunzătoare pentru a vedea ce s-a întâmplat cu cardul tău.

Card virtual Revolut

Revolut pune la dispoziția clienților carduri de debit virtuale gratuite. Poți aplica pentru un card virtual în aplicația Revolut, la rubrica “Carduri”

Ar trebui să utilizezi un card de debit virtual dacă, de exemplu, dorești să plătești pe un site/webshop cu care nu ești familiarizat sau de care nu ești sigur sau dacă vrei să te abonezi la ceva și te temi că nu vei putea anula cu ușurință.

Poți alege între două tipuri de carduri virtuale:

Reutilizabile: un card virtual de tip MasterCard sau Visa cu aceleași detalii ale cardului:

Poți folosi acest card virtual pentru a plăti abonamente lunare (de exemplu, Netflix, HBO Go, hosting, software etc.). De asemenea, poți stabili o limită de cheltuieli lunare pentru acest card. Faptul că este Visa sau Mastercard variază în funcție de experiența mea, dar nu cred că are importanță, deoarece ambele tipuri de carduri sunt acceptate pe site-uri web și în magazine.

De unică folosință: un card virtual de tip Visa ale cărui detalii pot fi modificate:

Acesta este un card bancar virtual ale cărui detalii se modifică după fiecare plată. Așadar, de exemplu, nu îl folosești pentru a plăti servicii care au o deducere lunară de taxe pe card și pe care cu siguranță vei dori să le plătești.

Poți crea doar unul dintre aceste carduri și, bineînțeles, nu îl poți configura în Google Wallet sau Apple Pay, deoarece datele cardului se schimbă la fiecare plată.

Transfer Revolut – Transfer din soldul Revolut

Dacă dorești să transferi bani din soldul tău Revolut, mergi în partea de jos a aplicației și apasă pe mijlocul celor trei pictograme care apar:

Transfer Revolut

Vei vedea apoi o interfață în care poți vedea partenerii și numerele de cont bancar către care ai transferat/trimis deja bani. Dacă nu vezi un partener sau o bancă către care dorești să transferi bani, fă clic pe butonul +Nouț din dreapta sus:

Apoi selectează modul în care vrei să transferi și introduci detaliile:

După ce ai introdus datele celeilalte părți, poți introduce suma pe care doresti să o trimiți și introduce mesajul.

Retragerea de numerar Revolut

Dacă vrei să retragi numerar din soldul tău Revolut, poți retrage numai de la bancomate operate de alte bănci. Revolut nu are ATM-uri/bancomate proprii.

În funcție de planul tău Revolut, poți retrage numerar până la o anumită sumă în fiecare lună/30 de zile, fără comision, dar este posibil ca bancomatul să te taxeze suplimentar pentru acest lucru!

Revolut Junior

Actualizare: Numele Revolut Junior s-a schimbat, acum se numește <18 (Cont Revolut <18 ani) și poate fi găsit în aplicația Revolut.

Revolut Junior este acum disponibil în noua aplicație Revolut Junior.

Cu toate acestea, Revolut oferă opțiuni și sub această vârstă, tinerii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani (până la împlinirea vârstei de 18 ani) pot avea propriul cont Revolut și card de debit, dar și un cont Revolut înființat și administrat de un părinte.

Dacă ai întrebări suplimentare, utilizezi caseta de căutare, există multe alte articole legate de Revolut:

Important!: Informațiile din acest articol se bazează doar pe experiența mea și nu pot accepta nicio responsabilitate pentru ele. Nu am nicio relație directă cu Revolut și nu pot fi tras la răspundere pentru serviciile lor. Nu am niciun contact direct cu Revolut și nu am nicio relație directă cu Revolut. În articole există link-uri afiliate, pentru care este posibil să primesc un comision de înscriere.